Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål og vil du gerne ringes op? Udfyld formularen og du hører fra os snarest muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS-arbejde udføres af autoriseret VVS-firma

Har køkkenet brug for et nyt blandingsbatteri, skal der installeres gulvvarme, eller ønsker du et helt nyt badeværelse? Gennem vores mange års erfaring med VVS-arbejde, har vi stået for simple såvel som mere avancerede projekter – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. 

Vi kører på Lolland Falster, Møn, Vordingborg og i resten af Sydsjælland, så hvis du står og har brug for kompetent VVS-service, er Rygaards VVS & Klimateknik blot et opkald væk.

Kendt for kvalitet og kundetilfredshed

Udover renoveringer og mindre projekter, indgår vi også gerne i VVS-arbejde, hvor et helt hus eksempelvis skal bygges fra bunden, og hvor vi sørger for, at alle vand-, varme- og sanitetsinstallationer bliver udført korrekt.

Er der behov for svejsning, eksempelvis spejlsvejsning, i forbindelse med en opgave, klarer vi det snildt på vores eget værksted. Herudover er vi også eksperter i energiløsninger.


Kvalitet er kendetegnende for Ryga​ards VVS & Klimatekniks VVS-arbejde, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med. Levering af resultater, som vores kunder kan glæde sig over både nu og i mange år frem, er særdeles vigtigt for os som VVS-installatør.

Hvad koster VVS-arbejde?

Vores priser for VVS-arbejde kommer an på det pågældende projekts type og størrelse, så hvis du har et konkret projekt, som du ønsker at vi tager et kig på, er vi ikke blege for at komme med et tilbud med en billig pris. 

Vores mester kommer gerne ud og kigger på projektet, inden der gives et uforpligtende tilbud, ligesom at vi altid står til rådighed, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med et projekt. 

I kraft af vores mange år med VVS-arbejde har vi set og udført en del og kan derfor være behjælpelige uanset projektets art. Hør også mere om blikarbejde af professionel blikkenslager.

​Kontakt os for at høre mere

​Er du interesseret i at høre mere om vores VVS-service? Ko​ntakt os på telefon 54 82 82 13 eller send en e-mail til djr@rygaards-vvs.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på din forespørgsel. 

Vi ser frem til at udføre VVS-arbejde eller kloakarbejde for dig på Sydsjælland eller Falster.

Autoriseret VVS- og kloakfirma

Medlem af garantiordning

Specialist i varmeløsninger

Kort om os

Vi er specialister inden for varmeløsninger, og har en god, fast og loyal medarbejderstab med en høj anciennitet i firmaet.

De er med til at sikre, at vi altid leverer en god service over for vores kunder.

CVR: 29522499

Kontakt os

​Rygaards VVS og Klimateknik ApS

Gaabensevej 102, 4800 Nykøbing F

Klik for rutevejledning

Telefon: 54 82 82 13

E-mail: djr@rygaards-vvs.dk