​Autoriseret VVS- og Kloakfirma​​

Medlem af Garantiordning​

Specialist i varmeløsninger​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Please make sure all required fields are filled out correctly

VVS-ARBEJDE I NYKØBING Falster, MØN og  Lolland

​Har køkkenet brug for et nyt blandingsbatteri, skal der installeres gulvvarme, eller ønsker du et helt nyt badeværelse? Gennem vores mange års erfaring med VVS-arbejde har vi stået for simple såvel som mere avancerede projekter – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.


Kendt for kvalitet

Vi indgår også gerne i VVS arbejde, hvor et helt hus eksempelvis skal bygges fra bunden, og hvor vi sørger for, at alle vand-, varme- og sanitetsinstallationer bliver udført korrekt.

Er der behov for svejsning i forbindelse med en opgave, klarer vi det snildt på vores eget værksted.
Hos Rygaards VVS & Klimateknik er vi kendt for kvalitet, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med. Det er vigtigt for os at levere resultater, som vores kunder kan glæde sig over både nu og i mange år frem.

Alsidigt og effektivt VVS-arbejde

Rygaards VVS udfører VVS arbejde i Nykøbing F på hele Falster, Lolland, Møn og Sydsjælland.

Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med et projekt. I kraft af vores mange år med VVS-arbejde har vi set og udført en del og kan derfor være behjælpelig uanset opgavens art.

​Kontakt os

​Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os  på telefon 54 82 82 13 . Du er også velkommen til at sende en e-mail på djr@rygaards-vvs.dk.

​Rygaards VVS og Klimateknik ApS

​​CVR: 29522499

Telefon: 54 82 82 13

E-mail: djr@rygaards-vvs.dk