​Autoriseret VVS- og Kloakfirma​​

Medlem af Garantiordning​

Specialist i varmeløsninger​

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål og vil du gerne ringes op? Udfyld formularen og du hører fra os snarest muligt. 

 
 
 
Please make sure all required fields are filled out correctly

Montering af Varmepumper og solvarme - ALTERNATIV ENERGI

Går du og overvejer en løsning inden for varmepumper, er det en god ide at tage en erfaren fagmand med på råd allerede i overvejelsesfasen.

​Vi eksperter i blandt andet varmepumper (luft/vand, luft/luft, jordvarmeanlæg og solvarmeanlæg.

Alternativ energi er altid et godt valg, men det kan være forskelligt, præcis hvilken løsning der er mest optimal i det enkelte tilfælde.

Alternativ energi - en besparende løsning

​Skal det være solvarme, jordvarme-,  luft/luft- eller luft/vand varmepumper? Mulighederne er mange og med vores ekspertise, inden for faget, kan vi montere og installere den form for alternativ energi, der bedst matcher dit behov.

Uanset, hvad du vælger, får du et miljøvenligt resultat, hvor der også er mange penge at spare på sigt. Faktisk kan du spare helt op mod 60 procent på varmeregningen, hvis du udskifter dit oliefyr med en af vores varmepumper.

Få mest ud af din boligs ressourcer

​Lad os komme ud til din husstand, inden opgaven påbegyndes, så vi kan tage en snak om mulighederne. Dermed kan vi samtidig se på bygningen og i samråd med dig vurdere, hvad der vil være mest optimalt, når det kommer til installation af varmepumper eller solvarmeanlæg hos dig. 

Har du en virksomhed der overvejer at installere varmepumpe eller skal have monteret solceller, er det også vigtigt, at modtage rådgivning omkring den bedste løsning for jeres bebyggelse og indeklima.

Kontakt os for montering af varmepumper og solceller

Vi fortæller gerne mere, når du kontakter os. Ring hellere for tidligt end for sent, for at modtage sparring omkring varmepumper, solvarme og anden alternativ energi. 

Ring på telefon 54 82 82 13.​ Du er også velkommen til at benytte dig af kontaktformularen i toppen af siden, eller skrive til os på djr@rygaards-vvs.dk.

​Rygaards VVS og Klimateknik ApS

​​CVR: 29522499

Telefon: 54 82 82 13

E-mail: djr@rygaards-vvs.dk