Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål og vil du gerne ringes op? Udfyld formularen og du hører fra os snarest muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alternativ energi – montering af varmepumpe og solvarme

Går du og overvejer en løsning inden for varmepumper, er det en god idé at tage en erfaren fagmand med på råd allerede i overvejelsesfasen. 

Hos Rygaards VVS & Klimateknik er vi eksperter i montering af varmepumpe for kunder på Lolland Falster, Møn, i Vordingborg og omegn. Alternativ energi er altid et godt valg, men det kan være forskelligt hvilken løsning, der er mest optimal i det enkelte tilfælde.

Montering af varmepumpe kan f.eks. være:

  • ​Luft til luft varmepumpe
  • ​Luft til vand varmepumpe
  • ​Jordvarmeanlæg
  • ​Solvarmeanlæg

Prøv en besparende løsning

Skal det være solvarme, jordvarme, luft til luft eller luft til vand varmepumper? Mulighederne er mange og med vores ekspertise inden for faget, kan vi montere og installere lige den form for alternativ energi, der bedst matcher dine behov.

Uanset hvad du vælger, får du et miljøvenligt resultat, hvor der også er mange penge at spare på sigt. Faktisk kan du spare helt mod 60 % på varmeregningen, hvis du udskifter dit oliefyr med en af vores varmepumper.

Få mest ud af din boligs ressourcer

​Lad os komme ud til din husstand inden opgaven påbegyndes, så vi kan tage en snak om forventninger og muligheder. Dermed kan vi samtidigt se på bygningen og i samråd med dig vurdere, hvad der vil være mest optimalt, når det kommer til installation af varmepumpe eller solvarmeanlæg hos dig.

Har du en virksomhed, der overvejer at installere varmepumpe eller montere solceller, er det også vigtigt at modtage rådgivning omkring den bedste løsning for jeres bebyggelse og indeklima.

Kontakt os for en pris på montering af varmepumpe

Men hvad koster en varmepumpe? Vi fortæller gerne mere om priser og andet, når du kontakter os. Ring hellere for tidligt end for sent, hvis du vil modtage sparring omkring montering af varmepumpe, service på varmepumpe, solvarme eller andet alternativ energi.

Ring på telefon 54 82 82 13 eller benyt kontaktformularen. Derudover kan du skrive til os på e-mail djr@rygaards-vvs.dk.​

Autoriseret VVS- og kloakfirma

Medlem af garantiordning

Specialist i varmeløsninger

Kort om os

Vi er specialister inden for varmeløsninger, og har en god, fast og loyal medarbejderstab med en høj anciennitet i firmaet.

De er med til at sikre, at vi altid leverer en god service over for vores kunder.

CVR: 29522499

Kontakt os

​Rygaards VVS og Klimateknik ApS

Gaabensevej 102, 4800 Nykøbing F

Klik for rutevejledning

Telefon: 54 82 82 13

E-mail: djr@rygaards-vvs.dk