Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål og vil du gerne ringes op? Udfyld formularen og du hører fra os snarest muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt badeværelse eller badeværelsesrenovering? Vi står klar til at hjælpe

Synger badeværelset på sidste vers og skal renoveres? Eller skal I have lavet helt nyt badeværelse? Så kan vi hjælpe dig hos Rygaards VVS og Klimateknik. Uanset om det er badeværelsesrenovering eller nyt badeværelse, hjælper vi jer godt i mål.

Vi er et autoriseret VVS- og kloakfirma, som er medlem af garantiordningen TEKNIQ. Vi er beliggende på Lolland Falster, hvorfra vi kører ud til kunder på Møn, i Vordingborg og andre omkringliggende områder – og vi kommer selvfølgelig også gerne ud til dig.

Vi bygger altid nyt badeværelse med dine ønsker i højsædet

Når vi skal bygge et nyt badeværelse, er det altid med dig og dine ønsker i centrum. Og det er uanset om det gælder en lille modernisering eller et helt nyt vådrum.

Du har altid indflydelse på, hvad det skal indeholde, hvilke materialer og stil du ønsker, og hvordan det skal indrettes. Vi bidrager naturligvis med vores professionelle viden om vådrum, materialer og så videre for at vejlede dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse varierer fra opgave til opgave.

Der er nemlig stor forskel på, om vi skal modernisere et badeværelse ved at sætte nye fliser eller et lille nyt bad op, eller om du skal have foretaget en gennemgående renovering, hvor alt skal udskiftes.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Da det er en mindre omfattende opgave at lave en badeværelsesrenovering, er det oftest en mere billig løsning end et helt nyt badeværelse. Men i nogle tilfælde kan et helt nyt badeværelse være nødvendigt.

Når du skal have lavet nyt badeværelse, kræver det vådrumssikring, nye fliser, nyt bad, badeværelsesinventar og meget andet. Derfor afhænger vores priser blandt andet af opgaves omfang og dine ønsker.

Kontakt os og få et tilbud på dit badeværelse

Uanset om du ønsker vores hjælp til badeværelsesrenovering eller at bygge et nyt bad, tilbyder vi altid en billig, konkurrencedygtig pris. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på badeværelsesrenovering til dig.

Du kan kontakte os på telefon 54 82 82 13, sende en e-mail til djr@rygaards-vvs.dk eller benytte vores kontaktformular.

Autoriseret VVS- og kloakfirma

Medlem af garantiordning

Specialist i varmeløsninger

Kort om os

Vi er specialister inden for varmeløsninger, og har en god, fast og loyal medarbejderstab med en høj anciennitet i firmaet.

De er med til at sikre, at vi altid leverer en god service over for vores kunder.

CVR: 29522499

Kontakt os

​Rygaards VVS og Klimateknik ApS

Gaabensevej 102, 4800 Nykøbing F

Klik for rutevejledning

Telefon: 54 82 82 13

E-mail: djr@rygaards-vvs.dk