Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål og vil du gerne ringes op? Udfyld formularen og du hører fra os snarest muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakarbejde i Nykøbing Falster​

Vi er autoriseret inden for kloakarbejde og har dermed den viden, det kræver, at løfte ethvert projekt i områder nær Lolland Falster, Møn og Vordingborg.

Sammen med vores kompetente samarbejdspartnere tilbyder vi håndtering af kloakarbejde i såvel byområder som kloakering i det åbne land, herunder alt fra minirensnings- til nedsivningsanlæg.

Tv-inspektion, lækagesporing med videre på Lolland/Falster

​Er der tale om tv-inspektion, separering af kloak, forsikringsskader eller lækagesporing, kan vi også være behjælpelige. Vi sætter en dyd i at udføre arbejdet til perfektion og med fokus på detaljerne.

Vi forlader aldrig en opgave, før alt er tilset en ekstra gang, og før vi er sikre på, at resultatet er, som både du og vi ønsker.​

Stor fleksibilitet i vores kloakarbejde

​Hos Rygaards VVS & Klimateknik arbejder vi med respekt for din tid. Vi er fleksible og er altid klar til at rykke hurtigt ud, hvis opgaven kræver det.

Kontakt os på telefon og hør mere og kloakarbejde. Telefon 54 82 82 13  for en uforpligtende snak om din opgave. Du kan også skrive til vores e-mail på djr@rygaards-vvs.dk.

Autoriseret VVS- og kloakfirma

Medlem af garantiordning

Specialist i varmeløsninger

Kort om os

Vi er specialister inden for varmeløsninger, og har en god, fast og loyal medarbejderstab med en høj anciennitet i firmaet.

De er med til at sikre, at vi altid leverer en god service over for vores kunder.

CVR: 29522499

Kontakt os

​Rygaards VVS og Klimateknik ApS

Gaabensevej 102, 4800 Nykøbing F

Klik for rutevejledning

Telefon: 54 82 82 13

E-mail: djr@rygaards-vvs.dk