​Autoriseret VVS- og Kloakfirma​​

Medlem af Garantiordning​

Specialist i varmeløsninger​

Skal vi ringe dig op?

Har du spørgsmål og vil du gerne ringes op? Udfyld formularen og du hører fra os snarest muligt. 

 
 
 
Please make sure all required fields are filled out correctly

KLOAKARBEJDE i nykøbing falster

Vi er autoriseret inden for kloakarbejde og har dermed den viden, det kræver, at løfte ethvert projekt i områder nær  Nykøbing Falster, Vordingborg og omegn.

Sammen med vores kompetente samarbejdspartnere tilbyder vi håndtering af kloakarbejde i såvel byområder som kloakering i det åbne land, herunder alt fra minirensnings- til nedsivningsanlæg.

Tv-inspektion, lækagesporing med videre på Lolland/Falster

​Er der tale om tv-inspektion, separering af kloak, forsikringsskader eller lækagesporing, kan vi også være behjælpelige. Vi sætter en dyd i at udføre arbejdet til perfektion og med fokus på detaljerne.

Vi forlader aldrig en opgave, før alt er tilset en ekstra gang, og før vi er sikre på, at resultatet er, som både du og vi ønsker.​

Stor fleksibilitet i vores kloakarbejde

​Hos Rygaards VVS & Klimateknik arbejder vi med respekt for din tid. Vi er fleksible og er altid klar til at rykke hurtigt ud, hvis opgaven kræver det.

Kontakt os på telefon og hør mere og kloakarbejde. Telefon 54 82 82 13  for en uforpligtende snak om din opgave. Du kan også skrive til vores e-mail på djr@rygaards-vvs.dk.

​Rygaards VVS og Klimateknik ApS

​​CVR: 29522499

Telefon: 54 82 82 13

E-mail: djr@rygaards-vvs.dk